Sinusta sherpy?

Sherpyläiset ovat liiketoimintakonsultteja, joilla on vahva ymmärrys eri teknologioista ja halu auttaa asiakasta löytämään liiketoimintansa vahvuudet. Ymmärrämme digitalisaation haasteet asiakasnäkökulmasta, sanoittaa ne ja tarjota ratkaisuja yrityksille, jotka ovat liiketoiminnan kannalta kriittisten muutosten äärellä.
Sopiiko kuvaus Sinuun?
Hyppää mukaan kasvavaan tiimiimme - pääset rakentamaan yhdessä uudenlaista toimintatapaa asiakkaidemme menestykseksi.
Sherpy on uniikki johdon konsultoinnin ja teknologia-osaaja, joka auttaa pk-yrityksiä tekemään parempaa liiketoimintaa tilaus-, toimitus- ja palveluketjujen hallinnalla.
Emme ole perinteinen tekninen ERP-toimittaja, vaan teemme vahvasti liiketoiminta-, prosessi- ja yritysarkkitehtuuripohjaista konsultointia asiakkaillemme auttaaksemme heitä ERP-uudistusmatkalla suunnitelmallisesti ja sudenkuopat välttäen.
Sherpyn taustalla ovat Maya Consulting ja Reaktorin vauhdittama Fusion Ecosystem. Sherpy ilmentääkin Mayan kovan tason ERP-asiantuntijuutta ja Fusionin modernia digikehitysosaamista. Osana Sherpyä pääset siis osaksi laajaa ja vaikuttavaa digikehittämisen verkostoa.

Etsimme tiimiimme konsultteja rakentamaan tulevaisuuden Microsoft Dynamics 365
Business Central -pohjaisia ratkaisuja ja toteuttamaan käyttöönottohankkeita


Microsoft Dynamics 365 Business Central
ERP- & prosessikonsultti (junior/ senior)

- Sinulla on vähintään 3-5 vuoden kokemus liiketoimintaprosessien kehittämisestä ja työskentelystä Microsoft Dynamics 365 Business Centralin / NAV:n parissa sekä konsultointikokemusta myös aikaisemmissa projekteissa ja asiakkuuksissa.
- Olet oma-aloitteinen, sujuva kommunikoija sekä ratkaisuhakuinen tiimipelaaja.
- Microsoft Business Central -sertifikaatti (esim. MB-800) on lisäetu.
- Olet kerryttänyt hankkeissa kattavasti liiketoimintaprosessien ymmärrystä (esim. logistiikka, taloushallinto, tuotanto-hankinta-valmistus-varasto, tllaus-toimitus, tukkukauppa).
- Omaat hyvät Microsoft Office taidot (mm. Excel ja Power BI).
- Sinulla on kokemusta data migraatiosta ja master datan merkityksestä ERP-hankkeissa ja olet ollut mukana ERP-toteutushankkeissa. Lisäksi olet tehnyt määrittelytyötä, teknistä toteutusta, data migraatiota, käyttäjäkoulutuksia ja hallittuja käyttöönottoja.
Microsoft PowerPlatform & Integraatio konsultteja

- Omaat kokemusta ja osaamista liiketoimintaprosesseista sekä työskentelystä Power Platform/Apps -ratkaisujen kehittämisen parissa vähintään 3-5 vuotta.
- Sinulla on osaamista Azuren pilvipalveluista ja tietokannoista sekä kokemusta ja osaamista erilaisista integraatioteknologioista: REST API, API Funktiot, XML, SFTP set-up.
- Olet oma-aloitteinen, kommunikoiva ja ratkaisuhakuinen tiimipelaaja ja tyyppi.
- Microsoft Power Apps/ Power BI/ Azure -sertifikaatit ovat lisäetu.
- Liiketoimintaprosessien ymmärrystä mm. seuraavilta osa-alueilta: logistiikka, taloushallinto, tuotanto-hankinta-valmistus-varasto, tilaus-toimitus; tukkukaupan liiketoimintaprosessien ymmärrys on lisäetu.
- Hyvät MS Office taidot: Excel ja esim. Power BI
- Kokemusta data migraatiosta ja master datan merkityksesta ERP-hankkeissa
- Olet ollut mukana toteutushankkeissa esim. seuraavien kokonaisuuksien parissa: määrittelyt, tekninen toteutus, data migraatiot, käyttäjäkoulutukset ja hallitut käyttöönotot.

Kerro meille lisää itsestäsi!

Voit olla meihin yhteydessä sinulle sopivalla tavalla.
Laita sähköpostia, soittele tai täytä lomake,

Ollaan yhteyksissä!
Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).
Sherpy huolehtii yksityisyydestäsi. Lue Tietosuojaseloste.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Aloitetaan matka

Ota meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä, niin jutellaan.
Tavoitat meidät contact@sherpy.fi
tai 050 543 4488