Microsoft 365 Dynamics Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central on
PK-sektorin yrityksille tarkoitettu, helppokäyttöinen
mutta monimutkaisiakin liiketoimintamalleja tukeva toiminnanohjausjärjestelmä. Järjestelmä mahdollistaa
nopean käyttöönoton perustoiminnallisuuksilla ja
skaalautuu liiketoiminnan tarpeiden ja volyymin kasvaessa.

Toimimme oppaana tärkeimmissä
liiketoiminnan kehityshankkeissanne

Kartoitus- ja konsultointipalvelut

Usein yritysten tärkeimmät kehityshankkeet liittyvät toiminnanohjausjärjestelmään liittyviin projekteihin (ERP-projekti).

Huolellinen suunnittelu ennen ERP-projektin aloitusta varmistaa menestyksekkään implementoinnin.
Dynamics 365 Business Central –käyttöönotot

ERP-projektin tulee olla asiakkaillemme mahdollisimman sujuvaa. Kun se suunnitellaan yhdessä tarkasti, resurssit, prosessit ja budjetti tulevat kokonaisuuden kannalta tehokkaasti huomioiduiksi.

Business Central on myös mahdollista ottaa käyttöön liiketoiminnan osa-alue kerrallaan, jolloin hankkeen kustannukset voidaan budjetoida pienemmiksi kokonaisuuksiksi.
Luotettava taustatuki

Emme unohda asiakastamme käyttöönoton jälkeen: Asiakkaamme voivat keskittyä menestymiseen omassa ydinliiketoiminnassaan ja me huolehdimme sitä tukevan ERP-järjestelmän ylläpidosta.

Yhdessä asiakkaidemme kanssa haemme jatkokehityksellä lisähyötyjä käyttöönotetusta järjestelmästä sekä pidämme asiakkaamme ajan tasalla Business Centralin tarjoamista mahdollisuuksista.
Miksi MS Dynamics 365 Business Central?

Yksi keskeisimmistä opeista asiakkaidemme projekteissa on, että turha räätälöinti tulee kalliiksi ja tekee järjestelmästä himmelin. Tarpeeksi laajat perusominaisuudet takaavat hallittavan ja kustannustehokkaan kokonaisuuden.

Pilvipalveluna Business Central palvelee laajasti pienten ja keskisuurten yritysten järjestelmävaatimuksia ja sitä on helppo laajentaa applikaatioilla ilman räätälöintejä. Business Centralin avulla yrityksen toiminnot voidaan yhdistää saumattomaksi, toisiaan tukevaksi kokonaisuudeksi.

Toimialat

Meillä Sherpyläisillä on vuosikymmenien kokemus asiakkaana toimimisesta ja onnistuneista ERP hanketoteutuksista.

TUKKUKAUPPA

Tukkukaupan roolin alati muuttuessa asiakas on entistä enemmän toiminnan keskiössä. Kilpailukykyyn vaikuttaa ratkaisevasti lisäarvon ja palveluiden tuottaminen, jolloin myös toiminnanohjausjärjestelmältä vaaditaan skaalautuvuutta ja sujuvuutta.

Roolin muutos toimittajasta strategiseksi, asiakkaan liiketoimintaa tukevaksi kumppaniksi on yksi tukkukaupan suurimpia muutoksia.

Tuomme kokemuksemme tukkukaupan liiketoiminnasta osaksi ERP-hanketta, jonka avulla tarjoamme asiakkaillemme parhaan toteutustavan.
VALMISTAVA TEOLLISUUS

Liiketoiminnalle asetetut vaatimukset ovat yhä haastavampia mm. toimitusajan, laadun ja kustannusten suhteen.

Tuotannollisten prosessien sujuvuus, koneiden ja materiaalien läpinäkyvyys sekä reaaliaikainen tuotannon seuranta ovat avainasemassa yrityksen menestymisen kannalta.

Ymmärryksemme valmistavan teollisuuden liiketoiminnasta mahdollistaa ERP-hankkeen toteutuksen asiakkaan prosessit ja erityspiirteet huomioiden.

Aloitetaan matka

Ota meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä, niin jutellaan.
Tavoitat meidät contact@sherpy.fi
tai 040 701 6152