Sherpy [ˈʃɜːpi] noun
Työssään intohimoinen henkilö, joka ymmärtää niin liiketoimintaa kuin teknologioita ja pystyy yhdistämään ne yhdeksi kokonaisuudeksi. Opas, joka ohjaa positiivisella rohkeudella ja vahvalla näkemyksellä.
Mika Lappalainen
Pirkko Vuorilehto
Johan Nikk
Sami Niskanen
Verneri Immonen
Minna Molin

Arvomme

Asiakaslähtöisyys

Meille asiakaslähtöisyys on sitä, että tuomme osaamisemme teidän käyttöönne ja siirrämme sitä osaamista myös teille valmentavalla otteella.

Haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaan haasteita ja ratkaisemme ne kustannustehokkaasti.

Kumppanuus

”Vahvat, luottamukseen perustuvat asiakassuhteemme ovat syntyneet kantamalla asiakkaidemme kuormaa silloin kun sitä on tarvittu. Mäki on välillä niin jyrkkä, että repunkantajaa tarvitaan oman organisaation ulkopuolelta. Hyvässä kumppanuudessa toinen tietää jo kysyäkin, että ottaisinko minä tuon repun hetkeksi.”

Vahvat asiakassuhteet ovat yrityksemme peruskivi. Luotettavuus ja toimituslupaukset digitaalisen tiekartan laatimisesta jatkuvaan ylläpitoon antavat asiakkaallemme sijaa keskittyä liiketoiminnan eteenpäin viemiseen.

Positiivisesti rohkeita

Olemme kokeneita ammattilaisia ja uskallamme nostaa esiin myös haastavia asioita keskusteluissa asiakkaan kanssa.

Harva asiakas toteuttaa useita ERP-projekteja. Kokemuksemme myötä tiedämme asioita, joita asiakkaamme ei. Tuomme ne vaikeatkin asiat keskusteluun vaikka se tietää riskinottoa ja jonkinasteista kipua. Ylitetään ne harjanteet yhdessä, rohkeasti ja päättäväisesti.

Aloitetaan matka

Ota meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä, niin jutellaan.
Tavoitat meidät contact@sherpy.fi
tai 040 701 6152