Microsoft Dynamics NAVista Business Centraliin

Yksi suurimmista yritysmaailman haasteista on pysyä mukana teknologian kehittymisessä; arvioida onko aika päivittää nykyinen toiminnanohjausjärjestelmä.

Microsoft Dynamics NAVista Business Centraliin - Miksi päivitys kannattaa?

Dynamics NAV -toiminnanohjausjärjestelmän käyttäjät painivat saman kysymyksen kanssa - onko aika päivittää NAV sen seuraajaan Dynamics 365 Business Centraliin? Päivittämällä Dynamics NAVin Dynamics 365 Business Centraliin saat runsaasti uusia toimintoja tukemaan liiketoimintaasi.

Mitä hyötyjä päivitys tuo mukanaan?

Merkittävät prosessimuutokset

Mikäli yrityksessä on Dynamics NAV:in käyttöönoton jälkeen tapahtunut merkittäviä prosessimuutoksia tai otettu käyttöön uusia toimintatapoja, voi olla perusteltua aloittaa toiminnanohjausjärjestelmän konfigurointi alusta. Tällöin voidaan miettiä, mitkä nykyiset järjestelmään tehdyt räätälöinnit ovat tarpeellisia edelleen ja voidaanko ne korvata kustannustehokkaammilla ratkaisuilla.

Ylläpidon päättyminen

Alkuvuodesta 2023 Microsoft ilmoitti tuen päättymisestä Dynamics NAV 2018 -ohjelmistoon. Käyttäjille tämä tarkoittaa ohjelmistopäivitysten päättymistä. Samalla tietoturvaan liittyvien korjaustiedostojen ja bugien korjausten tekeminen päättyy. Tämä saattaa altistaa yritykset tietoturvauhille.

D365 Business Centraliin tulee päivityksiä kaksi kertaa vuodessa, joka tarjoaa yritysten käyttöön viimeisimmät kehitystyöt. Tämän lisäksi Business Central tarjoaa kehittyneempiä työkaluja, joiden avulla yritysten on helpompi mukautua sen hetkisiin liiketoiminnan tarpeisiin.

Lisää tehokkuutta ja suorituskykyä

Tilanteissa, joissa nykyiset prosessit ovat hidastuneet tietomäärän tai monimutkaisten räätälöintien vuoksi, uusi järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden virtaviivaistaa ja optimoida toimintoja. Uusien, parempien tapojen löytäminen ja työnkulkuja hyväksikäyttäen voidaan poistaa ajan mittaan kertyneitä pullonkauloja ja manuaalisia prosesseja. Päivitys varmistaa, että uusi järjestelmä toimii huipputehokkuudella, antaen tiimeille mahdollisuuden työskennellä nopeammin, tehokkaammin ja mielekkäämmin.

Modernia teknologiaa

Dynamics NAV on ollut loistava valinta useimmille yritykselle vuosia sitten, mutta nykyisellään sen ominaisuudet ovat vanhentuneet eivätkä vastaa nykyaikaisen liiketoiminnan vaatimuksia. Ajat muuttuvat ja aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen – Dynamics 365 Business Central on tämänpäivän teknologiaa.

Business Centralin avulla käytössäsi on moderni ja edistyksellinen toiminnanohjausjärjestelmä, jonka toimintojen avulla yrityksen eri osa-alueet nivoutuvat yhteen, tuovat läpinäkyvyyttä ja lopulta parantavat tehokkuutta.